Fantje kradli, ženska preprodajala

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Policisti so prijeli štiri mladeniče, ki so iz lokala v Ribnici ukradli cigarete in alkoholne pijače. Prijeli so tudi Celjanko, ki je preprodajala heroin.
Oglej si celoten članek

V petek so policisti Policijske uprave (PU) Ljubljana odvzeli prostost štirim osebam, starim med 21 in 15 let. Osumljeni so ponoči vlomili v gostinski lokal v okolici Ribnice ter iz prostora odtujili cigarete in alkoholne pijače.

Policisti so pri pregledu okolice kraja vloma ustavili vozilo, v katerem je bila četverica, ter jim zasegli vse odtujene predmete. Zoper osumljene bodo policisti na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Celjanka preprodajala heroin
V petek pa so prostost odvzeli tudi 30-letnici iz Celja, ki so jo prijeli v Ljubljani med preprodajo heroina. Med postopkom so ji zasegli še okoli dva grama heroina, gotovino in folijo za pakiranje v paketke. Osumljeno, ki je bila zaradi tovrstnih kaznivih dejanj v preteklosti že obravnavana, so privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanjo odredil pripor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.