Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Fantje kradli, ženska preprodajala

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Policisti so prijeli štiri mladeniče, ki so iz lokala v Ribnici ukradli cigarete in alkoholne pijače. Prijeli so tudi Celjanko, ki je preprodajala heroin.

V petek so policisti Policijske uprave (PU) Ljubljana odvzeli prostost štirim osebam, starim med 21 in 15 let. Osumljeni so ponoči vlomili v gostinski lokal v okolici Ribnice ter iz prostora odtujili cigarete in alkoholne pijače.

Policisti so pri pregledu okolice kraja vloma ustavili vozilo, v katerem je bila četverica, ter jim zasegli vse odtujene predmete. Zoper osumljene bodo policisti na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Celjanka preprodajala heroin
V petek pa so prostost odvzeli tudi 30-letnici iz Celja, ki so jo prijeli v Ljubljani med preprodajo heroina. Med postopkom so ji zasegli še okoli dva grama heroina, gotovino in folijo za pakiranje v paketke. Osumljeno, ki je bila zaradi tovrstnih kaznivih dejanj v preteklosti že obravnavana, so privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanjo odredil pripor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.