Farmacevtka ovadila kriminalista, ki sta jo zaslišala

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Farmacevtka, ki naj bi zaposlitev v ljubljanskih lekarnah dobila v zameno za spolne usluge županu Zoranu Jankoviću, je ovadila kriminalista, ki sta jo zaslišala.
Oglej si celoten članek

Pop TV poroča, da gre za pričakovan manever obrambe, da bi izločili še ostale dokaze, ki niso ugodni za Jankovića. Izločili bi tudi zapisnik o zaslišanju farmacevtke, ki je preiskovalcem povedala, kaj se je dogajalo v županovi pisarni in pri njej doma

Farmacevtki se zdi sporno, da sta jo kriminalista obiskala na domu in jo pospremila na zaslišanje, kjer se je morala odločiti, ali bo pričala proti Jankoviću ali pa se bo tudi sama znašla v postopku.

Odziv Janković: Zdaj je čas, da jaz koga obtožim

Odvetnik farmacevtke Miha Kozinc je kriminalista ovadil, ker da naj bi decembra 2015 nezakonito vstopila v stanovanje farmacevtke, zlorabila svoj položaj, jo pospremenila na zaslišanje v prostore NPU ter od nje izsilila izpoved, ki je obremenila župana. Kozinc je dejal, da se za ovadbo zoper kriminalista ne bi odločili, če ne bi tožilka Žgajnarjeva poskrbela za objavo ovadb.

Sodišče Prisluhe Jankoviću bodo morali uničiti

Prejšnji teden je okrožno sodišče v Ljubljani iz spisa v zadevi farmacevtka izločilo dokaze, pridobljene s prisluškovanjem ljubljanskemu županu Jankoviću. Pred njihovim uničenjem pa je imel Janković možnost vpogleda v gradivo.

Ovadba Janković ovadil tožilko

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 14:25 5. Oktober 2017.

    Ljudstvo, ki dovoli takšno javno farso si ne zasluzi drugega kot mafijsko državo. Vsi tocno vemo,kaj se je zgodilo, pa …

  • 11:09 4. Oktober 2017.

    Prekleti gnoj ćefurski - od Jankovićććća. Slovenijo in njeno sodstvo je pa lahko sram v dno riti..... saj tam tudi …

  • 09:46 4. Oktober 2017.

    Kozinc. Moj stari znanec iz Zaresa. Nimam kaj dodati. Fiškalstvo bo zmagalo nad pravom.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.