Filmski lov 28-letnika na mariborskih ulicah

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Mariborski policisti posebne enote so imeli včeraj popoldne precej dela z 28-letnim voznikom.
Oglej si celoten članek

28-letnika so policisti najprej skušali ustaviti na Maistrovi ulici v Mariboru. Voznik znakov policistov ni upošteval, z avtom je pobegnil, za njim pa so krenili policisti.

Sledila je divja vožnja po mestu; voznik je na Razlagovi ulici zapeljal v nasprotno smer po površini, ki je namenjena vozilom iz nasprotne smeri, zaradi česar je trčil v avto, ki ga je vozil 23-letni voznik. Zaradi nesreče se je bil prisiljen ustaviti. V avtomobilu 23-letnika je bil poškodovan tako voznik, kot njegova 29-letna sopotnica in 2-letni otrok.

Med obravnavo nesreče je 28-letnik kršil javni red in mir, opozoril in ukazov policistov, naj s kršitvami preneha, ni upošteval. Svoje nedostojno vedenje je uperil tudi proti policistom, zaradi česar jim ni preostalo drugega, kot, da so ga pridržali do streznitve. Policisti so uporabili tudi prisilna sredstva.

Star znanec

Bežeči voznik je star znanec policistov; tokrat je osebni avtomobil vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, alkotest je pokazal, da je imel v organizmu 0,51
mg/l alkohola. Zaradi ponavljajočih se hudih kršitev cestno prometnih predpisov so mu policisti zasegli avtomobil, zagovarjal se bo pri sodniku za prekrške.

Sledi tudi ovadba zaradi nevarne vožnje in kršenja javnega reda in miru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:30 11. December 2014.

    Ni vidim povezave. Prej bi rekel, da je to samo izgovor. Če nima denarja, potem naj ne pije, ker je …

  • 15:32 11. December 2014.

    Kdo dela prestopnike, gnila oblast.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.