Finančna uprava za veseli december prodaja poceni pijačo

Foto: FURS Pijača na javni dražbi Furs, pivo Union Laško Foto: FURS Pijača na javni dražbi Furs, pivo Union Laško Foto: FURS Pijača na javni dražbi Furs, pivo Union Laško Foto: FURS Pijača na javni dražbi Furs, pivo Union Laško Foto: FURS Pijača na javni dražbi Furs, pivo Union Laško
V dveh ločenih postopkih zbiranja ponudb prodajajo večje količine piva, vina, mineralne vode Radenska in nekaj steklenic žganih pijač.
Oglej si celoten članek

V prvem zbiranju ponudb je na voljo po sto steklenic piva Union in Laško, 25-litrski sod piva, osem zaboje Radenske ter 42 litrov vina (24 litrov domačega, 12 Mariborčana in šest Janževca. Finančna uprava vse skupaj prodaja za 362 evrov (z DDV), a bodo, če ne bo boljše ponudbe, upoštevali tudi ponudbo za polovico tega zneska.

V drugem postopku zbiranja ponudb iščejo kupca 253 kosov raznovrstne pijače: 80 pollitrskih steklenic Union piva in 80 piva Laško, šest litrov Radenske, ter po ena litrska steklenica whiskeya Jameson, Tequlie, travarice in Jägermaistra. Na voljo je še po 24 manjših 0,33-litrskih steklenic piva Union in Laško.

Foto: FURS Pijača na javni dražbi Furs, pivo Union Laško

Ocenjena vrednost je 250,93 evra, a bo finančna uprava upoštevala tudi ponudbe za vsaj polovično vrednost. Od ponujene cene bo moral izbrani kupec plačati tudi 22-odstotni DDV.

Pijača se prodaja po načelu VIDENO - KUPLJENO, je brez garancije, reklamacija kvalitete po prevzemu ni možna, opozarjajo na finančni upravi.

Kogar nakup zanima in želi dati ponudbo, bo moral plačati 40 evrov varščine, ki se uspešnemu ponudniku všteje v ceno, neizbranim pa vrne.

Obe prodaji vodi davčni urad v Dravogradu, ponudbe je treba oddati do 11. decembra, odpiranje ponudb bo 14. decembra.

Več o postopkih zbiranja ponudb lahko najdete za prvo ponudbo tukaj, za drugo pa tukaj.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:13 30. November 2017.

    To imam glih za silvestersko zurko!

  • 16:21 30. November 2017.

    Takšno "aukcijo" alkoholnih izdelkov prestavite v park ,kjer se takoj najdejo kandidati oziroma ljubitelji tovrstnih izdelkov .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.