Slovenija
4539 ogledov

Finančna uprava za veseli december prodaja poceni pijačo

Pijača na javni dražbi Furs, pivo Union Laško
1/5
FURS
V dveh ločenih postopkih zbiranja ponudb prodajajo večje količine piva, vina, mineralne vode Radenska in nekaj steklenic žganih pijač.

V prvem zbiranju ponudb je na voljo po sto steklenic piva Union in Laško, 25-litrski sod piva, osem zaboje Radenske ter 42 litrov vina (24 litrov domačega, 12 Mariborčana in šest Janževca. Finančna uprava vse skupaj prodaja za 362 evrov (z DDV), a bodo, če ne bo boljše ponudbe, upoštevali tudi ponudbo za polovico tega zneska.

V drugem postopku zbiranja ponudb iščejo kupca 253 kosov raznovrstne pijače: 80 pollitrskih steklenic Union piva in 80 piva Laško, šest litrov Radenske, ter po ena litrska steklenica whiskeya Jameson, Tequlie, travarice in Jägermaistra. Na voljo je še po 24 manjših 0,33-litrskih steklenic piva Union in Laško.

Pijača na javni dražbi Furs, pivo Union Laško | Avtor: FURS FURS

Ocenjena vrednost je 250,93 evra, a bo finančna uprava upoštevala tudi ponudbe za vsaj polovično vrednost. Od ponujene cene bo moral izbrani kupec plačati tudi 22-odstotni DDV.

Pijača se prodaja po načelu VIDENO - KUPLJENO, je brez garancije, reklamacija kvalitete po prevzemu ni možna, opozarjajo na finančni upravi.

Kogar nakup zanima in želi dati ponudbo, bo moral plačati 40 evrov varščine, ki se uspešnemu ponudniku všteje v ceno, neizbranim pa vrne.

Obe prodaji vodi davčni urad v Dravogradu, ponudbe je treba oddati do 11. decembra, odpiranje ponudb bo 14. decembra.

Več o postopkih zbiranja ponudb lahko najdete za prvo ponudbo tukaj, za drugo pa tukaj.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • borut08 17:13 30.november 2017.

    To imam glih za silvestersko zurko!

  • Avatar Leon
    Leon 16:21 30.november 2017.

    Takšno "aukcijo" alkoholnih izdelkov prestavite v park ,kjer se takoj najdejo kandidati oziroma ljubitelji tovrstnih izdelkov .