Fizično naporno, slabo plačano, z neredno prehrano

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na Gorenjskem bodo jeseni zaposlili več poklicnih gasilcev.
Oglej si celoten članek

Gasilsko reševalna služba Kranj oktobra načrtuje zaposlitev več kandidatov za poklicne gasilce. Za razliko od Slovenske vojske, ki je med drugim v oglasih že vabila tudi s "potovanji okoli sveta", so gorenjski gasilci bolj realistični.

"V začetku meseca oktobra načrtujemo zaposlitev več kandidatov za poklicne gasilce," so zapisali na Facebooku. "Če vas zanima fizično naporna in slabo plačana služba brez redne prehrane in delovnega časa v zahtevnih delovnih pogojih vas vabimo, da se nam pridružite na sprejemnih testih."

Dodajajo, da bo razpis objavljen do sredine septembra ter da od kandidatov pričakujejo dobro fizično pripravljenost, znanje uporabe orodij, sposobnost komunikacije tudi v tujem jeziku, predvsem pa da želijo pomagati drugim v nesreči.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:05 12. September 2016.

    Res je,z demokracijo ne bo nič,pasti bo morala kakšna žrtev,na žalost. Brez tega v zgodovini človeštva ni šlo če se …

  • 23:22 11. September 2016.

    :))<br />Preprosto vprašanje našega časa se glasi: <br />- zakaj moj prijatelj v službi izgoreva, ker dela za dva<br />in …

  • Ivo
    22:20 11. September 2016.

    Kaj si ti ravnokar vskočil iz 1985. leta? Danes je za vsako službo treba biti specialec, ko se navaja potrebe. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.