Slovenija
36 ogledov

Fizično naporno, slabo plačano, z neredno prehrano

reševalna vaja Anže Petkovšek
Na Gorenjskem bodo jeseni zaposlili več poklicnih gasilcev.

Gasilsko reševalna služba Kranj oktobra načrtuje zaposlitev več kandidatov za poklicne gasilce. Za razliko od Slovenske vojske, ki je med drugim v oglasih že vabila tudi s "potovanji okoli sveta", so gorenjski gasilci bolj realistični.

"V začetku meseca oktobra načrtujemo zaposlitev več kandidatov za poklicne gasilce," so zapisali na Facebooku. "Če vas zanima fizično naporna in slabo plačana služba brez redne prehrane in delovnega časa v zahtevnih delovnih pogojih vas vabimo, da se nam pridružite na sprejemnih testih."

Dodajajo, da bo razpis objavljen do sredine septembra ter da od kandidatov pričakujejo dobro fizično pripravljenost, znanje uporabe orodij, sposobnost komunikacije tudi v tujem jeziku, predvsem pa da želijo pomagati drugim v nesreči.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 4
  • draman 07:05 12.september 2016.

    Res je,z demokracijo ne bo nič,pasti bo morala kakšna žrtev,na žalost. Brez tega v zgodovini človeštva ni šlo če se je moralo kaj spremeniti. Žalostno je ,da mi ki smo v srednjem razredu imamo vse manj,peščica lopovov pa krade in ...prikaži več si polni račune v tujini in jih boli k... za nas. Pa boh nedaj da bi koga obsodili ,mu pobrali nepravno pridobljeno premoženje. Tu je res zelo ,zelo narobe v tej banana državi. O kako še drži,: za hlapca rojeni za hlapca vzgojeni.Je pa res dokler bomo jokali samo na netu in nič naredili se ne bo nič spremenilo.

  • izRODEk 23:22 11.september 2016.

    :))Preprosto vprašanje našega časa se glasi: - zakaj moj prijatelj v službi izgoreva, ker dela za dvain podredno vprašanje:- zakaj gre taisti prijatelj letos že drugič na morje, jaz nezaposlen, pa niti enkrat?Nujno potrebujemo ...prikaži več revolucijo, nujno. Ker na reden, demokratičen način ne bomo rešili ničesar več. Žal.

  • Ivo 22:20 11.september 2016.

    Kaj si ti ravnokar vskočil iz 1985. leta? Danes je za vsako službo treba biti specialec, ko se navaja potrebe. Dobi jo pa po navadi kakšen atejev sine preko vez.