Fizioterapija prihodnje leto

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
V Mariboru bo prihodnje leto na dvorišču zdravstvenega doma Adolfa Drolca stal nov oddelek fizioterapije.
Oglej si celoten članek

Investicija je vredna 3,5 milijona evrov, vanjo pa je po besedah direktorja Jerneja Završnika ob gradnji všteta tudi oprema.

Razpis do konca leta

Pred začetkom gradnje potrebujejo še soglasja občin ustanoviteljic, nato pa bodo konec oktobra pripravili razpis in ga končali do konca leta, razlaga Završnik. Gradnja se bo začela januarja prihodnje leto oziroma takoj, ko bodo vremenske razmere primerne.

Sicer so na mariborski fizioterapiji, ki je še vedno v kletnih prostorih zdravstvenega doma, lani obravnavali 4.909 primerov, na dejavnosti fiziatrije pa 10.434 obiskov. Na vprašanje, ali bo z vselitvijo v nove prostore prišlo tudi več kadra, pa pravijo, da se število zaposlenih ne bo spremenilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.