Uganete, kaj je narobe s to fotografijo?

Foto: Očistimo Slovenijo reklamnih panojev
Foto: Očistimo Slovenijo reklamnih panojev
Odgovor boste našli v drugi fotografiji, objavljeni spodaj.
Oglej si celoten članek

Avtorji pobude Očistimo slovensko krajino reklamnih panojev, o kateri smo že pisali v prispevku Inšpektorji na delu: Šestnajst so jih odstranili, novi bodo še padli, so objavili zanimivi fotografiji zemljišča pred in po postavitvi panojev iz območja Občine Domžale. 

Reklamni panoji Inšpektorji na delu: Šestnajst so jih odstranili, novi bodo še padli

"Prva fotografija, ki smo jo našli na google street view, prikazuje zemljišče še pred postavitvijo reklamnih panojev," pišejo pri pobudi. "Groza! Sramota! Kako lahko kaj takega dopustite?"

xxx

Zakonodaja sicer omejuje oglaševanje v varovanem pasu javne ceste, a oglaševalska podjetja mnogokrat obidejo zakonodajo s področja cestne infrastrukture in objekte za obveščanje in oglaševanje postavijo na kmetijskih zemljiščih zunaj omenjenih varovanih pasov. 

Oglasna stihija Oglasna stihija nad vozniki in krajino

Slovenija Janković od 4000 podrl 144 objektov

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:48 18. Februar 2020.

    Ja,direktive EU so nam uničile kmetijstvo in govedorejo,pa morajo "bivši" kmetje nekje dobiti sredstva,da lahko poplačajo davke od zemljišč in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.