Fox News predvajal samomor

Foto: Fox News
Foto: Fox News
Ameriška televizijska mreža Fox News se je opravičila, ker je perdvajala samomor.
Oglej si celoten članek

Televizijska mreža je v petek v živo prenašala, kako so policisti po Arizoni lovili nekega moškega. Novinarji so lov snemali s helikopterja. Po več prevoženih kilometrih je voznik zapeljal v puščavo, vozilo ustavil in izstopil. Nato je potegnil pištolo in se ustrelil v glavo.

Gledalcem se je nato opravičil televizijski voditelj Shepard Smith. "Zelo nam je žal, da smo to pokazali. To ne sodi na televizijo,“ je izjavil Smith. "Sliko s helikopterja predvajamo s pet sekundnim zamikom, da bi se izognili takšnim situacijam. Šlo je za človeško napako. Gledalcem se opravičujemo,“ pa je razložil Michael Clemente, podpredsednik TV-mreže.

Policija pravi, da je moški pred njimi bežal, ker je ukradel avtomobil. Pred tragedijo pa naj bi nanje tudi streljal, a na srečo ni nikogar poškodoval.

To sicer ni prvič, da so bili Američani po televiziji priča samomoru. Leta 1974 se je med vodenjem programa ustrelila televizijska voditeljica Christine Chubbuck

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.