Slovenija > Črna kronika
10 ogledov

Fox News predvajal samomor

lov Fox News
Ameriška televizijska mreža Fox News se je opravičila, ker je perdvajala samomor.

Televizijska mreža je v petek v živo prenašala, kako so policisti po Arizoni lovili nekega moškega. Novinarji so lov snemali s helikopterja. Po več prevoženih kilometrih je voznik zapeljal v puščavo, vozilo ustavil in izstopil. Nato je potegnil pištolo in se ustrelil v glavo.

Gledalcem se je nato opravičil televizijski voditelj Shepard Smith. "Zelo nam je žal, da smo to pokazali. To ne sodi na televizijo,“ je izjavil Smith. "Sliko s helikopterja predvajamo s pet sekundnim zamikom, da bi se izognili takšnim situacijam. Šlo je za človeško napako. Gledalcem se opravičujemo,“ pa je razložil Michael Clemente, podpredsednik TV-mreže.

Policija pravi, da je moški pred njimi bežal, ker je ukradel avtomobil. Pred tragedijo pa naj bi nanje tudi streljal, a na srečo ni nikogar poškodoval.

To sicer ni prvič, da so bili Američani po televiziji priča samomoru. Leta 1974 se je med vodenjem programa ustrelila televizijska voditeljica Christine Chubbuck

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.