Freeride Battle Kanin

Foto: Žurnal24
Freeride Battle Kanin: Tekmovalo bo 12 Slovencev.
Oglej si celoten članek

Bovec. Tekmovanja v prostem smučanju in deskanju Freeride Battle Kanin 2010, ki bo v petek in soboto potekalo na slovenski strani kaninskega smučišča, se bo udeležilo 77 tekmovalcev.

Prireditelji in sodniki so nastopajoče izbrali izmed 247 prispelih prijav. Izbrani tekmovalci prihajajo iz 14 evropskih držav, pa tudi iz Argentine, Avstralije in ZDA. Največ je smučarjev (45), sledijo deskarji (16), smučarke (9) in deskarke (7). Na seznamu nastopajočih je tudi 12 Slovencev. V času tekmovanja bodo lahko obiskovalci na Kaninu preizkusili smuči in deske različnih proizvajalcev.

Sicer pa so v soboto popoldne po tednu prekinjene povezave med smučiščema Kanin in Sella Nevea znova zagnali naprave, po tem, ko je snežni plaz 20. februarja zasul pogonsko postajo in jo s tem začasno ustavil. Slabo vreme jim jo je nato zagodlo še v nedeljo, tako da je štirisedežnica Prevala znova delovala šele včeraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.