Slovenija
29 ogledov

Freeride Battle Kanin

Žurnal24 main
Freeride Battle Kanin: Tekmovalo bo 12 Slovencev.

Bovec. Tekmovanja v prostem smučanju in deskanju Freeride Battle Kanin 2010, ki bo v petek in soboto potekalo na slovenski strani kaninskega smučišča, se bo udeležilo 77 tekmovalcev.

Prireditelji in sodniki so nastopajoče izbrali izmed 247 prispelih prijav. Izbrani tekmovalci prihajajo iz 14 evropskih držav, pa tudi iz Argentine, Avstralije in ZDA. Največ je smučarjev (45), sledijo deskarji (16), smučarke (9) in deskarke (7). Na seznamu nastopajočih je tudi 12 Slovencev. V času tekmovanja bodo lahko obiskovalci na Kaninu preizkusili smuči in deske različnih proizvajalcev.

Sicer pa so v soboto popoldne po tednu prekinjene povezave med smučiščema Kanin in Sella Nevea znova zagnali naprave, po tem, ko je snežni plaz 20. februarja zasul pogonsko postajo in jo s tem začasno ustavil. Slabo vreme jim jo je nato zagodlo še v nedeljo, tako da je štirisedežnica Prevala znova delovala šele včeraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.