Frei zanikal stike s Kresalovo

Foto: Žurnal24 (Foto: Dejan Mijovič)
Predstavnik Raiffeisen Leasinga z Dunaja Johannes Frei zanikal stike z notranjo ministrico Kresalovo glede odkupa stavbe NPU.
Oglej si celoten članek
Kresalovi so očitali, da poskuša notranje ministrstvo najti kupca za stavbo NPU in da je bila Kresalova v stiku s Freiem, kar pa je že zanikala.

"Poročila, ki so se pojavila v medijih, so zelo neprijetna, še posebej za kolege s slovenske podružnice banke Raiffeisen. Zelo sem bil presenečen, ko je bilo v nekaterih poročilih omenjeno moje ime. Pojavila se je celo trditev, da sem imel neposredne stike z ministrico za notranje zadeve Republike Slovenije. To nikakor ne drži," je v sporočilu, ki ga je posredovalo ministrstvo za notranje zadeve, zapisal Johannes Frei, predstavnik Raiffeisen Leasinga z Dunaja.

"Res je, da se je name obrnil sekretariat ministrstva z vprašanjem, ali je bila ponudba za nakup in povratni najem poslana iz družbe Raiffeisen Leasing na Dunaju," je še zapisal Frei.

Ministrstvo je namreč maja letos prejelo uradni dopis Raiffeisen Leasinga z Dunaja, v kateri ponudnik predvideva, da bo odkupil stavbo Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU) na Dimičevi v Ljubljani in jo ponudil v povratni najem ministrstvu za notranje zadeve.

Ponudbo so v obravnavo že prevzele strokovne službe ministrstva, za mnenje pa nameravajo prositi tudi druge pristojne resorje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.