Fužinski masaker nad drevesi

Foto: Žurnal24 (Foto: Bralec) Foto: Žurnal24 drevo fužine Foto: Žurnal24 drevo fužine Foto: Žurnal24 drevo fužine Foto: Žurnal24 drevo fužine Foto: Žurnal24 drevo fužine Foto: Žurnal24 drevo fužine Foto: Žurnal24 drevo fužine Foto: Žurnal24 drevo fužine
Bralec s Fužin je ogorčen nad neznanim storilcem, ki je posekal 15 dreves na Brodarjevem trgu 10. Pritožil se je na okoljsko ministrstvo.
Oglej si celoten članek

Na uredništvo smo dobili pismo bralca, ki je na okoljsko ministrstvo prijavil "neznanega storilca, krivega poseka 15 dreves v naselju Fužine pri zadnjem vhodu v blok na Brodarjevem trgu 10". "Kot že večkrat do sedaj sem včeraj, 11. februarja, ponovno opazil, da so si posamezniki v našem naselju zopet vzeli pravico, da izvršijo posek zdravih dreves, ki so rasla v naselju že več kot 30 let," je zapisal.

Fužine brez dreves: oglejte si galerijo.

Opozarja, da je bilo že v preteklem letu podrto drevo na zahodni strani bloka, sedaj pa cela vrsta 15 dreves na zahodni in severni strani istega bloka. "Ker ni nihče odgovarjal za prvo drevo, se je storilec očitno opogumil in naredil pravi masaker 15 dreves," še piše.

Vprašanja v zvezi s pritožbo bralca smo naslovili na ministrstvo za okolje, a pred ponedeljkom odgovora verjetno ne moremo pričakovati.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.