Slovenija
28 ogledov

Fužinski masaker nad drevesi

(Foto: Bralec)
1/9
Žurnal24 main
Bralec s Fužin je ogorčen nad neznanim storilcem, ki je posekal 15 dreves na Brodarjevem trgu 10. Pritožil se je na okoljsko ministrstvo.

Na uredništvo smo dobili pismo bralca, ki je na okoljsko ministrstvo prijavil "neznanega storilca, krivega poseka 15 dreves v naselju Fužine pri zadnjem vhodu v blok na Brodarjevem trgu 10". "Kot že večkrat do sedaj sem včeraj, 11. februarja, ponovno opazil, da so si posamezniki v našem naselju zopet vzeli pravico, da izvršijo posek zdravih dreves, ki so rasla v naselju že več kot 30 let," je zapisal.

Fužine brez dreves: oglejte si galerijo.

Opozarja, da je bilo že v preteklem letu podrto drevo na zahodni strani bloka, sedaj pa cela vrsta 15 dreves na zahodni in severni strani istega bloka. "Ker ni nihče odgovarjal za prvo drevo, se je storilec očitno opogumil in naredil pravi masaker 15 dreves," še piše.

Vprašanja v zvezi s pritožbo bralca smo naslovili na ministrstvo za okolje, a pred ponedeljkom odgovora verjetno ne moremo pričakovati.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.