G. G. Mišič se boji razpada Slovenije

Foto: Nataša Čepar
Foto: Nataša Čepar
Gašpar Gašpar Mišič opozarja na ideje o odcepitvi posameznih dežel od Slovenije. Mišič meni, da bi bilo dovolj, če bi se znebili "voluharjev."
Oglej si celoten članek

Nekdanji poslanec Pozitivne Slovenije, danes pa predsednik uprave Luke Koper je na svojem Facebook profilu zapisal:

"Apropo referendumu o odcepitvi Benečanov od Italije in nevarnosti, da se zaradi slabih gospodarskih razmer ta val preseli tudi v Slovenijo se mi zdi modro pravočasno odreagirati. Namreč, tudi v Sloveniji so se v preteklosti porajale podobne ideje. Ohranitev celovitosti Slovenije je nujna. Odcepiti se moramo le od voluharjev, ki izčrpavajo Slovenijo in nas vodijo v pogubo."

Veneto je pred nekaj dnevi izvedel spletni referendum o osamosvojitvi te italijanske dežele od matice. Organizatorji trdijo, da si svojo lastno in od Italije neodvisno državo želi 89 odstotkov ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 34

  • 10:32 24. Marec 2014.

    PAMETEN SAMO ENKRAT POVE !

  • 10:30 24. Marec 2014.

    Tale bedak naj raje misli kako bo BANANE nazaj v Luko pripeljal , ne pa da razmišlja o stvareh , …

  • 07:37 24. Marec 2014.

    ČE BO SLOVENIJA RAZPADLA Z KAKIM PLEBISCITOM, BO TO DRŽAVO GOTOVO PRVA ZAPUSTILA ŠTAJERSKA ! BILO BI PA ZANIMIVO NAREDITI …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.