Slovenija
24 ogledov

G. G. Mišič se boji razpada Slovenije

Gašpar Gašpar Mišič Nataša Čepar
Gašpar Gašpar Mišič opozarja na ideje o odcepitvi posameznih dežel od Slovenije. Mišič meni, da bi bilo dovolj, če bi se znebili "voluharjev."

Nekdanji poslanec Pozitivne Slovenije, danes pa predsednik uprave Luke Koper je na svojem Facebook profilu zapisal:

"Apropo referendumu o odcepitvi Benečanov od Italije in nevarnosti, da se zaradi slabih gospodarskih razmer ta val preseli tudi v Slovenijo se mi zdi modro pravočasno odreagirati. Namreč, tudi v Sloveniji so se v preteklosti porajale podobne ideje. Ohranitev celovitosti Slovenije je nujna. Odcepiti se moramo le od voluharjev, ki izčrpavajo Slovenijo in nas vodijo v pogubo."

Veneto je pred nekaj dnevi izvedel spletni referendum o osamosvojitvi te italijanske dežele od matice. Organizatorji trdijo, da si svojo lastno in od Italije neodvisno državo želi 89 odstotkov ljudi.

Komentarjev 34
  • Žurnalček 10:32 24.marec 2014.

    PAMETEN SAMO ENKRAT POVE !

  • Žurnalček 10:30 24.marec 2014.

    Tale bedak naj raje misli kako bo BANANE nazaj v Luko pripeljal , ne pa da razmišlja o stvareh , ki presegajo njegovo intelektualno raven. Mišiću BANANE SO TVOJ PROBLEM NE pa Slovenija . Plaćan si za BANANE IN PREMOG !

  • mirko 07:37 24.marec 2014.

    ČE BO SLOVENIJA RAZPADLA Z KAKIM PLEBISCITOM, BO TO DRŽAVO GOTOVO PRVA ZAPUSTILA ŠTAJERSKA ! BILO BI PA ZANIMIVO NAREDITI TAK REFERENDUM O ODCEPITVI ŠTAJERSKE NA FACEBOOKU, MORDA BI SE PA POLITIKI IN BIROKRACIJA V LJUBLJANI POTEM LE ZAČELI ZAVEDAT ...prikaži večT KAM SO PRIPELJALI TO DRŽAVO IN SE ZAČELI DRUGAČE OBNAŠAT IN VODIT DRUGAČNO POLITIKO PREDVSEM NA FINANČNEM IN GOSPODARSKEM PODROČJU.