Gasilci bodo reševali v predoru

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Gasilska zveza Grosuplje bo danes v predoru stare hitre ceste Škofljica-Šmarje Sap organizirala vajo, ki si jo bo v spremstvu župana občine Grosuplje Petra Verliča ogledal tudi minister za obrambo Aleš Hojs, so sporočili z obrambnega ministrstva.
Oglej si celoten članek

Vaja, ki jo Gasilska zveza Grosuplje organizira v sklopu aktivnosti ob oktobru, mesecu požarne varnosti, bo temeljila na predpostavki hude prometne nesreče, ki naj bi se zgodila v tunelu in pri kateri naj bi se huje poškodovalo več oseb, so še zapisali na ministrstvu.

Na vaji bodo sodelovale reševalne enote, ki so v Občini Grosuplje po operativnem gasilskem načrtu javne gasilske službe predvidene za reševanje v takih primerih. To so javni zavod Gasilska brigada Ljubljana, Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje, Reševalna postaja Ljubljana, Policija in Prostovoljno gasilsko društvo Šmarje Sap.

Minister Aleš Hojs si bo v nadaljevanju programa ogledal tudi Gasilski center Grosuplje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.