Gašpar Mišič ga je povabil k sebi

Foto: nn slovenija 10.09.07 boris popovic; foto:nn
Boris Popovič bo spremenil svoj naslov; po novem bo Pirančan.
Oglej si celoten članek

"Nisem se še, imam še čas, bom pa to seveda storil. Ponudb, kje se lahko po novem stalno prijavim, imam v piranski občini veliko. Tudi Gašpar Gašpar Mišič mi je ponudil, da se prijavim pri njem, to je v Rezidenci Lucija, kjer ima dovolj prostora," pravi Boris Popovič ob namigih, da je že spremenil svoje stalno prebivališče in se prijavil v piranski občini.

Zdajšnji koprski župan namreč trdi, da bo na prihodnjih volitvah kandidiral za župana Pirana. "Mi ne verjamete? Da ne gre za provokacijo, se boste lahko prepričali sami," dodaja. "Popovič bo kandidat stranke Piran je naš (PJN). Čas je, da se v občini nekaj premakne, tako kot se je pod njegovim vodenjem v Kopru," pravi Marino Mahnič, predsednik PJN. Tomaž Gantar, njegov predhodnik v vodstvu te stranke in nekdanji piranski župan, zdaj pa minister za zdravje, mu je zatrdil, da ga vrnitev v županski fotelj ne zanima.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 15:11 24. Oktober 2013.

    Se popolnoma strinjam...a ni bilo govora s strani Lukšiča, da če bo GGM predsenik uprave Luke Koper, da bo njegova …

  • 16:44 23. Oktober 2013.

    zanimljivo,zanimljivo, večina komentarjev je proti Popi ali če pride verjamem da bo zmagal in to na debelo . Jaz prvi …

  • 16:34 23. Oktober 2013.

    RAJE POPO KOT HOT

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.