Slovenija
60 ogledov

Gašpar Mišič ga je povabil k sebi

slovenija 10.09.07 boris popovic; foto:nn nn
Boris Popovič bo spremenil svoj naslov; po novem bo Pirančan.

"Nisem se še, imam še čas, bom pa to seveda storil. Ponudb, kje se lahko po novem stalno prijavim, imam v piranski občini veliko. Tudi Gašpar Gašpar Mišič mi je ponudil, da se prijavim pri njem, to je v Rezidenci Lucija, kjer ima dovolj prostora," pravi Boris Popovič ob namigih, da je že spremenil svoje stalno prebivališče in se prijavil v piranski občini.

Zdajšnji koprski župan namreč trdi, da bo na prihodnjih volitvah kandidiral za župana Pirana. "Mi ne verjamete? Da ne gre za provokacijo, se boste lahko prepričali sami," dodaja. "Popovič bo kandidat stranke Piran je naš (PJN). Čas je, da se v občini nekaj premakne, tako kot se je pod njegovim vodenjem v Kopru," pravi Marino Mahnič, predsednik PJN. Tomaž Gantar, njegov predhodnik v vodstvu te stranke in nekdanji piranski župan, zdaj pa minister za zdravje, mu je zatrdil, da ga vrnitev v županski fotelj ne zanima.

Komentarjev 17
  • stars45 15:11 24.oktober 2013.

    Se popolnoma strinjam...a ni bilo govora s strani Lukšiča, da če bo GGM predsenik uprave Luke Koper, da bo njegova stranka odšla iz parlamenta...kaj pa sedaj g. Lukšič, pojdimo od besed k dejanjem...ljudje ne pozabljamo...ob svojem času tudi vas čaka palica...

  • Marijo Kljakovič Gašpič 16:44 23.oktober 2013.

    zanimljivo,zanimljivo, večina komentarjev je proti Popi ali če pride verjamem da bo zmagal in to na debelo . Jaz prvi in vsi ostali katere poznam bojo glasali za njega .

  • speris 16:34 23.oktober 2013.

    RAJE POPO KOT HOT