Gašpar Mišič je lažnivec

Foto: Žurnal24 "Še vedno hranim SMS-sporočila, ki dokazujejo, da se nisem hotel dobiti z njim i
Incident. Piranski župan napoveduje ovadbo podjetnika, ki ga je napadel.
Oglej si celoten članek

"Pri sobotnem dogodku ni sence dvoma, šlo je za napad na župana in nikakršen prepir dveh županskih kandidatov. Posvetoval se bom z odvetnikom, najverjetneje pa se bom odločil za vložitev ovadbe. Naj zaslišijo priče dogodka," po sobotnem incidentu v Avditoriju napoveduje župan Tomaž Gantar.

Računa za čistilnico mu ne bom poslal, ker so pred menoj drugi, večji upniki.
Tomaž Gantar

Zaradi izjav podjetnika Gašparja Gašparja Mišiča, ki mu je v obraz pljusknil kozarec malvazije in dogodek nato po županovih besedah medijem opisal povsem neresnično, je ogorčen. "Mišič je zahrbtnež, agresivnež in velik lažnivec, napadel me je on, prišel je izza hrbta. Njegove morebitne tožbe zaradi klevetanja pa se ne bojim. Naj me toži, upam, da me bo," je razburjen Gantar.

Ozadje sobotnega napada nanj pa naj bi bili podjetnikovi nepremičninski interesi, ki se jim župan ni želel ukloniti. Večina Gašpar Mišičevih načrtov naj bi bila namreč v veliki meri odvisna od občine, med drugim urejanje fekalnega zbiralnika pri nekdanji Drogini poslovni stavbi, gradnja v Dragonji in tudi v Svetem Petru.

Zameri mu Zoro
Gašpar Gašpar Mišič vztraja pri svoji različici dogodka, trdi tudi, da mu je župan zameril, ker zaposluje Zoro Mužič, eno od članic civilne iniciative za boljše življenje v Piranu. "Res je. Tega ne morem razumeti," potrjuje Gantar. Mišič se bo prav tako posvetoval s svojim odvetnikom: "Župan kleveta moje podjetje, ki naj bi imelo neke tožbe, ima pa najvišji bonitetni razred. Ozadje tega dogodka je županova nestrpnost in ustrahovanje v občini."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.