Glavna nagrada za sodelovanje v anketi o občinski strategiji v roke podžupanu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Občani Litije so ogorčeni! Med izžrebanimi sodelujočimi v anketi za Celostno prometno strategijo občine Litija, se je znašlo tudi ime litijskega podžupana Borisa Doblekarja.
Oglej si celoten članek

Več občanov zahteva, da se nagradna igra razveljavi in ponovi žreb za prvo nagrado – mestno kolo, saj se jim zdi skrajno neokusno, da je nagrado za sodelovanje v anketi o prometni strategiji občine dobil podžupan, poroča portal ZON. 

Podžupan ni zaposlen na občini

"V šesti alineji 1. točke pravil nagradne igre je navedeno, kdo ne more  sodelovati v nagradni igri. Po pravilih žrebanja zaposleni v občini Litija niso bili upravičeni nagrajenci, listek s podžupanovim imenom pa je ostal v bobnu, ker ni med zaposlenimi," pravijo na občini Litija. Doblekar namreč svojo podžupansko funkcijo opravlja neprofesionalno.

Pripravljalci strategije obžalujejo vznemirjenje, ki ga je povzročilo žrebanje nagrad za sodelovanje pri anketi v sklopu Celostne prometne strategije. Žrebanje, pravijo, so pripravili z najboljšimi nameni in v iskreno zahvalo sodelujočim.

Izžreban izmed 151 sodelujočih

“Žrebanje je bilo izvedeno s strani popolnoma nevtralne osebe, ki je izmed 151 lističev naključno potegnila tri lističe z imeni dobitnikov. Rezultat je bil resnično naključen in legitimen – in tak rezultat smo tudi upoštevali. Vsekakor pa bomo v izogib podobnim zapletom v prihodnje temeljiteje razmislili o različnih možnih vidikih žrebanja,” še pravijo pripravljalci Celostne prometne strategije za občino Litija.

Izdelavo Celostne prometne strategije za občino Litja je občina zaupala konzorciju podjetij pod vodstvom podjetja Locus. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 21:34 5. Oktober 2016.

    Se strinjam, SDSsovci kradejo dobitke, kar ni lepo. Naj jih vrnejo. SMCjevci pa poskušajo svoje politične nasprotnike kar z avtom …

  • 19:47 5. Oktober 2016.

    najbrže svoji mami ....ahahahahahaha tipično za SDS

  • 19:43 5. Oktober 2016.

    SDS-ovec pač

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.