Gneči se ni dalo izogniti

Foto: Saša Despot žale Foto: Saša Despot žale Foto: Saša Despot žale Foto: Saša Despot žale Foto: Saša Despot žale Foto: Saša Despot žale Foto: Saša Despot žale Foto: Saša Despot žale
Na pokopališčih in v okolici velika gneča, veljajo pa tudi spremenjeni prometni režimi.
Oglej si celoten članek

Na pokopališčih in v okolici je že danes velika gneča. Svojci umrlih prinašajo cvetje in urejajo grobove. Policija opozarja, da se tako danes kot jutri, na pot odpravite dovolj zgodaj. V okolici številnih pokopališč velja tudi spremenjen prometni režim

Tako kot v Mariboru in Ljubljani, je prometni režim spremenjen tudi na pokopališču v Celju, Kranju in Novem mestu.

V Celju krožni avtobus

Obiskovalci mestnega pokopališča Mirna pot v Celju naj v petek in soboto uporabljajo javni prevoz z izstopom na Mirni poti.  Danes krožni avtobus vsako uro med 10.00 in 16.00 vozilna relaciji Hudinja - Nova vas - Lava – železniška postaja - Partizanska cesta - Teharska cesta – po Mirni poti na pokopališče ter po Kolškovi ulici s pokopališča. Jutri bo dodatno vozil še avtobus na relaciji Železniška postaja – Metropol – po Mirni poti na pokopališče ter po Kolškovi ulici s pokopališča, med 8.00 in 16.30, vsake pol ure, svetujejo upravniki pokopališča.

V Kranju do pokopališča z avtobusom

Mestna občina Kranj in Alpetour  obveščata, da bo na dan spomina na mrtve  do pokopališča možno priti z avtobusom mestnega prometa številka 15, ki vozi na relaciji Kolodvor-Planina-Pokopališče-Primskovo-Kranj-Pokopališče. Avtobus bo vozil na pol ure od 9. do 18. ure. Podrobni vozni red si lahko ogledate na spletnih strani www.alpetour.si.

Novo mesto ima posebno linijo

V Novem mestu je 31. oktobra in 1. novembra uvedena posebna avtobusna linija, ki poteka na relaciji avtobusna postaja – Šmihel – Grm – Ragovo – Pokopališče Ločna – Seidlova cesta – Bršljin (vrtec) – krožišče Bučna vas – Šmihelski most – avtobusna postaja – Ulica Slavka Gruma – Drska – Brod – pokopališče Srebrniče. Avtobusi z avtobusne postaje vozijo ob vsaki polni uri med 9. in 16. uro, razen ob 13. uri, na pokopališče Srebrniče bodo prispeli 35 minut čez polno uro, odhodi s pokopališča Srebrniče pa bodo 10 minut pred vsako polno uro, razen ob 12.50.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.