Goljufali z igrami na srečo

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Kriminalisti Policijske uprave Kranj so ovadili tri osebe, ki so osumljene, da so na območju Kranja storile več kaznivih dejanj organiziranja denarnih verig in nedovoljenih iger na srečo.
Oglej si celoten članek

Osumljenci so stari od 22 do 27 let. Organizirali in prirejali naj bi igre na srečo, za katere ni bilo izdano dovoljenje ali koncesija pristojnega organa.

Kriminalisti so na podlagi odredbe preiskovalne sodnice konec januarja opravili preiskavo prostorov, kjer se je izvajala nezakonita dejavnost, ter pri tem zasegli gotovino, večjo količino igralnih žetonov, karte in več drugih predmetov, ki izvirajo iz kaznivega dejanja, so danes sporočili s kranjske policijske uprave.

Skupno višino protipravno pridobljene premoženjske koristi kriminalisti še ugotavljajo, saj so osumljenci svojo dejavnost opravljali vsaj od oktobra lani. Za kaznivo očitano dejanje je sicer predpisana kazen zapora do treh let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.