Golob skoraj izgubil živce: Vi berete napačne informacije! Tračev ne komentiram!

Foto: Flickr/Vlada RS
Foto: Flickr/Vlada RS
Ugibanja o novem evropskem komisarju je danes precej ostro komentiral tudi Golob.
Oglej si celoten članek

Novinarji časnika Delo so pred časom poročali, da predsednik vlade Robert Golob ni najbolj naklonjen evropskemu komisarju za krizno upravljanje Janezu Lenarčiču.

Ta je sicer funkcijo nastopil v času vlade Marjana Šarca, leta 2019.

Vlado Roberta Goloba naj bi motilo, da se Lenarčič premalo zavzema za slovenske interese, kot njegovega naslednika pa so omenjali Klemna Grošlja, evropskega poslanca Gibanja Svoboda (ob izvolitvi LMŠ).

V stranki so namigovanja zanikali, generalna sekretarka Gibanja Svoboda Vesna Vuković je dejala, da se o tem "sploh nismo pogovarjali, kdo bo evropski komisar in kdo bo na listi naše stranke".

Ugibanja je danes precej ostro komentiral tudi Golob, ki je po seji izvršnega odbora Gibanja Svoboda dal izjavo za medije. Na vprašanje novinarke, ali drži, da med njima ni dobre kemije, je Golob odreagiral precej burno. "Vi berete napačne informacije," ji je odvrnil in zamahnil z roko. "Tračev ne komentiram!"

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 02:56 11. Marec 2023.

    Holob samovšečni... poglej svoje diktatorske prisvojitve Geni državnega podjetja... vložil nič kot mafijske ideje kako okrasti državo z strici z …

  • 21:24 10. Marec 2023.

    Holob odstopi,ker te bo odnesla ulica.

  • 16:22 10. Marec 2023.

    Marko, Marko Koprivec, nedonošenček, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.