Slovenija
17346 ogledov

Golob skoraj izgubil živce: Vi berete napačne informacije! Tračev ne komentiram!

Ugibanja o novem evropskem komisarju je danes precej ostro komentiral tudi Golob.

Novinarji časnika Delo so pred časom poročali, da predsednik vlade Robert Golob ni najbolj naklonjen evropskemu komisarju za krizno upravljanje Janezu Lenarčiču.

Ta je sicer funkcijo nastopil v času vlade Marjana Šarca, leta 2019.

Vlado Roberta Goloba naj bi motilo, da se Lenarčič premalo zavzema za slovenske interese, kot njegovega naslednika pa so omenjali Klemna Grošlja, evropskega poslanca Gibanja Svoboda (ob izvolitvi LMŠ).

V stranki so namigovanja zanikali, generalna sekretarka Gibanja Svoboda Vesna Vuković je dejala, da se o tem "sploh nismo pogovarjali, kdo bo evropski komisar in kdo bo na listi naše stranke".

Ugibanja je danes precej ostro komentiral tudi Golob, ki je po seji izvršnega odbora Gibanja Svoboda dal izjavo za medije. Na vprašanje novinarke, ali drži, da med njima ni dobre kemije, je Golob odreagiral precej burno. "Vi berete napačne informacije," ji je odvrnil in zamahnil z roko. "Tračev ne komentiram!"

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 18
  • Avatar lopov
    lopov 02:56 11.marec 2023.

    Holob samovšečni... poglej svoje diktatorske prisvojitve Geni državnega podjetja... vložil nič kot mafijske ideje kako okrasti državo z strici z ozadja in kako krpati luknje neznanja... Narodu lažete nayegujete manipulirate... kot kak kumunistični likvidator drugomislečimh... Odstop in arest ter vse ...prikaži večvse pobrat kar si nakradel in vrnit v dr_avni proračun... Zaradi takih kot ste vi narod trpi.... več vas je...

  • romy 21:24 10.marec 2023.

    Holob odstopi,ker te bo odnesla ulica.

  • Grof 16:22 10.marec 2023.

    Marko, Marko Koprivec, nedonošenček, …