Golobu grozi, da na volilno nedeljo ne bo smel od doma

Foto: Anže Petkovšek Robert Golob na novinarski konferenci Gen-I o poslovnih rezultatih leta 2021.
Foto: Anže Petkovšek Robert Golob na novinarski konferenci Gen-I o poslovnih rezultatih leta 2021.
Takšno je zdravstveno stanje Roberta Goloba.
Oglej si celoten članek

Predsednik stranke Gibanje Svoboda Robert Golob, ki je na včerajšnjem soočenju na Pop TV zaradi bolezni sodeloval preko spleta, se danes počuti slabše, so povedali na njegovi stranki. "Če je bilo včeraj videti, da gre za prehlad, je danes dobil še temperaturo," je povedala njegova tiskovna predstavnica Petra Škofic. 

Golob je bil včeraj pozitiven na samotestiranju za koronavirus, PCT testa še ni opravil, to naj bi storil danes. 

Predsedniku stranke Gibanje Svoboda, ki ji zadnje ankete kažejo zelo dobro, Gibanje Svoboda je namreč prehitelo SDS, bo, če bo okužba s koronavirusom potrjena, moral na volilne rezultate čakati v samoizolaciji na domu in ne v volilnem štabu kot je običajno.

Samoizolacija zaradi okužbe s koronavirusom namreč traja deset dni, sedmi dan jo je mogoče prekiniti z negativnim testom. 

Poleg tega ni popolnoma jasno, kako bo predsednik Gibanja Svoboda volil. Včeraj je namreč Golob oddal prošnjo za glasovanje po pošti, vendar, kot so pojasnili na stranki, spletna stran DVK ni delovala, zato je Državni volilni komisiji posredoval še mail. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 31

  • 10:01 20. April 2022.

    še en navijaški medij, ki je podplačan da skrbi za promocijo ubogega golobčka ... pa kaj poj, če ne bo …

  • 08:06 20. April 2022.

    "Preden se posmehujete otrokom, ki verjamejo v Božička, vedite, da obstajajo odrasli, ki verjamejo v Goloba."

  • 21:16 19. April 2022.

    "golob grozi" .... komu grozi al zakaj sploh grozi ... ne razumem

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.