Slovenija
3800 ogledov

Golobu grozi, da na volilno nedeljo ne bo smel od doma

Robert Golob Anže Petkovšek Robert Golob na novinarski konferenci Gen-I o poslovnih rezultatih leta 2021.
Takšno je zdravstveno stanje Roberta Goloba.

Predsednik stranke Gibanje Svoboda Robert Golob, ki je na včerajšnjem soočenju na Pop TV zaradi bolezni sodeloval preko spleta, se danes počuti slabše, so povedali na njegovi stranki. "Če je bilo včeraj videti, da gre za prehlad, je danes dobil še temperaturo," je povedala njegova tiskovna predstavnica Petra Škofic. 

Golob je bil včeraj pozitiven na samotestiranju za koronavirus, PCT testa še ni opravil, to naj bi storil danes. 

Predsedniku stranke Gibanje Svoboda, ki ji zadnje ankete kažejo zelo dobro, Gibanje Svoboda je namreč prehitelo SDS, bo, če bo okužba s koronavirusom potrjena, moral na volilne rezultate čakati v samoizolaciji na domu in ne v volilnem štabu kot je običajno.

Samoizolacija zaradi okužbe s koronavirusom namreč traja deset dni, sedmi dan jo je mogoče prekiniti z negativnim testom. 

Poleg tega ni popolnoma jasno, kako bo predsednik Gibanja Svoboda volil. Včeraj je namreč Golob oddal prošnjo za glasovanje po pošti, vendar, kot so pojasnili na stranki, spletna stran DVK ni delovala, zato je Državni volilni komisiji posredoval še mail. 

Komentarjev 31
  • eminenca 10:01 20.april 2022.

    še en navijaški medij, ki je podplačan da skrbi za promocijo ubogega golobčka ... pa kaj poj, če ne bo mogel volit, sej bodo drugi al pa bodo izidi potvorjeni, ... se še spomnite volitev, ko je bil glavni favorit ...prikaži več janković in so tik pred koncem prekinili vse skupaj za eno uro, potem je bilo pa ugotovljeno, da do "čudežne" napake sploh ni prišlo ... na koncu ko pridejo vsi podatki iz vseh volilnih enot, je treba rezultate "uskladiti" ... in tudi letos so veliki dvomi o pravilnosti rezultatov

  • mirror 08:06 20.april 2022.

    "Preden se posmehujete otrokom, ki verjamejo v Božička, vedite, da obstajajo odrasli, ki verjamejo v Goloba."

  • eminenca 21:16 19.april 2022.

    "golob grozi" .... komu grozi al zakaj sploh grozi ... ne razumem

Sorodne novice