Slovenija
2050 ogledov

Golob na samotestiranju pozitiven, na soočenju prek videopovezave

Robert Golob Anže Petkovšek Robert Golob na novinarski konferenci Gen-I o poslovnih rezultatih leta 2021.
Vest so sporočili iz stranke.

Predsednik Gibanja Svoboda Robert Golob je bil danes na samotestiranju pozitiven na novi koronavirus in je v samoizolaciji. 

Obveznosti v volilni kampanji bo do preklica opravljal na daljavo, če bo to mogoče, oziroma ga bodo na dogodkih nadomeščali drugi vidnejši člani Gibanja Svoboda, so sporočili iz stranke.

Na četrtem predvolilnem soočenju, ki nocoj poteka na POP TV-ju, bo sodeloval prek videopovezave, so sporočili na spletni strani 24ur.com.

Svoboda Robert Golob Slovenija Golob danes razkril enega od ključnih dokumentov o svojem premoženju, a ...

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 48
  • Naklonsky 09:17 19.april 2022.

    Golog ima sindrom strahu javnega nastopanja, kar je na njegovo obnašanje, nepoznavanje razmer in dozdajšnja soočanja popolnoma razumljivo. Jasno, da se je mora na pritisk stricev, ki so ga forsirali kot nov obraz, pred prihajajočimi pomembnimi soočanji umakniti.

  • Avatar Leon
    Leon 20:19 18.april 2022.

    Tokrat bo Covid prinesel dodatne glasove stranki SVOBODA in Golobu dal malo več "prostora " za manevriranje pred nedeljskimi volitvami .

  • Ender3 20:02 18.april 2022.

    Po pričakovanju, ne vem, kaj je prikletnem aktivistu lažje menjati vzdevke ali tablice. Tudi ob tem prispevku si dejte duška, potem bo možnosti vse manj. Bedno in kontraproduktivno početje in čim dlje od politike, ki to potrebuje in plačuje.