Gorazd je pripravil kar 10-metrsko čokolado

Foto: Tuš Gorazd Potočnik v pripravi čokolade pred obiskovalci Foto: Tuš 12-kilogramska čokolada Foto: Tuš 12-kilogramska čokolada
Minuli zaljubljeni vikend je priznani slaščičarski mojster Gorazd Potočnik vsem obiskovalcem Planeta Tuš Kranj pripravil kar 10-metrsko čokolado.
Oglej si celoten članek

Nastala je iz 12 kg stopljene mlečne, temne in bele čokolade, poznavalec in zaljubljenec v vrhunsko čokolado pa je njen okus obogatil s posipom iz lešnikov in suhega sadja. Edinstvena čokolada, ki je na celodnevni pregrešno sladki prireditvi nastajala kar pred obiskovalci, je bila le pika na i dogodku, ki je potekal pod sloganom Čokolada je ključ do srca.
 
In res so številna srca odklepale vrhunske predstavitve 11 slovenskih proizvajalcev čokolade. Čokoholiki ali pa zgolj ljubitelji sladkih razvad so uživali v posebnostih, ki jih inovativni slovenski proizvajalci dodajajo nebeškim koščkom. Pa naj bodo to bučna ali konopljina semena, bezeg, sol ali rdeči poper, jabolčni zavitek ali čili, odlična čokolada z domačim pridihom ni pustila nikogar ravnodušnega.

Obiskovalce je Gorazd še dodatno izzval in tako so čokoladna srca izdelovali tudi sami. Čokoladnih prstov pa ne bodo oblizovali zgolj Kranjčani, temveč bo že to soboto s čokolado oblit Planet Tuš Celje, 5. marca pa še Planet Tuš Koper.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.