Slovenija
42 ogledov

Gorazd je pripravil kar 10-metrsko čokolado

Gorazd Potočnik v pripravi čokolade pred obiskovalci
1/3
Tuš
Minuli zaljubljeni vikend je priznani slaščičarski mojster Gorazd Potočnik vsem obiskovalcem Planeta Tuš Kranj pripravil kar 10-metrsko čokolado.

Nastala je iz 12 kg stopljene mlečne, temne in bele čokolade, poznavalec in zaljubljenec v vrhunsko čokolado pa je njen okus obogatil s posipom iz lešnikov in suhega sadja. Edinstvena čokolada, ki je na celodnevni pregrešno sladki prireditvi nastajala kar pred obiskovalci, je bila le pika na i dogodku, ki je potekal pod sloganom Čokolada je ključ do srca.
 
In res so številna srca odklepale vrhunske predstavitve 11 slovenskih proizvajalcev čokolade. Čokoholiki ali pa zgolj ljubitelji sladkih razvad so uživali v posebnostih, ki jih inovativni slovenski proizvajalci dodajajo nebeškim koščkom. Pa naj bodo to bučna ali konopljina semena, bezeg, sol ali rdeči poper, jabolčni zavitek ali čili, odlična čokolada z domačim pridihom ni pustila nikogar ravnodušnega.

Obiskovalce je Gorazd še dodatno izzval in tako so čokoladna srca izdelovali tudi sami. Čokoladnih prstov pa ne bodo oblizovali zgolj Kranjčani, temveč bo že to soboto s čokolado oblit Planet Tuš Celje, 5. marca pa še Planet Tuš Koper.