Goreče vozilo zaprlo avtocesto

Foto: PGD Slovenijske Konjice Goreče vozilo, Tepanje, avtocesta, gasilci, gašenje Foto: PGD Slovenijske Konjice Goreče vozilo, Tepanje, avtocesta, gasilci, gašenje Foto: PGD Slovenijske Konjice Goreče vozilo, Tepanje, avtocesta, gasilci, gašenje Foto: PGD Slovenijske Konjice Goreče vozilo, Tepanje, avtocesta Foto: PGD Slovenijske Konjice Goreče vozilo, Tepanje, avtocesta Foto: PGD Slovenijske Konjice Goreče vozilo, Tepanje, avtocesta, gasilci Foto: PGD Slovenijske Konjice Goreče vozilo, Tepanje, avtocesta, gasilci, gašenje
Na gorenjski avtocesti stoječa kolona vozil proti Karavankam že pri počivališču Lipce.
Oglej si celoten članek

Zaradi gorečega vozila na avtocesti pred Slovenskimi Konjicami proti Mariboru je bila štajerska avtocesta za krajši čas zaprta. Vozilo je zagorelo ob 14.48 je na avtocesti Celje–Maribor pred cestninsko postajo Tepanje. Celjski poklicni gasilci in gasilci PGD Slovenske Konjice so goreče vozilo pogasili. Pogasili pa so tudi gorečo travo ob avtocesti, posipali absorbent, rešili prtljago iz vozila, ter odklopili akumulator.

Med Dramljami in Slovenskimi Konjicami ponekod še vedno prihaja do zastojev, ki jih je sicer danes na avtocesti precej. Najdaljši, osemkilometrski, je na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji.

Avtocestna počivališča na gorenjski avtocesti so zelo zasedena v obe smeri. Pred Karavankami nastaja zastoj. Kolona je trenutno pri bencinskem servisu in se povečuje. Gost promet z zastoji je tudi proti Bledu.

Na podravski avtocesti med priključkom Zakl in mejnim prehodom Gruškovje je zaradi prometne nesreče zaprt vozni pas proti Hrvaški.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Starod, Vinica, Obrežje in Gruškovje, kjer se čaka najdlje, 2 uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:33 10. Avgust 2019.

    Skupa kola lijepo gore!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.