Slovenija
7224 ogledov

Goreče vozilo zaprlo avtocesto

Goreče vozilo, Tepanje, avtocesta, gasilci, gašenje
1/7
PGD Slovenijske Konjice
Na gorenjski avtocesti stoječa kolona vozil proti Karavankam že pri počivališču Lipce.

Zaradi gorečega vozila na avtocesti pred Slovenskimi Konjicami proti Mariboru je bila štajerska avtocesta za krajši čas zaprta. Vozilo je zagorelo ob 14.48 je na avtocesti Celje–Maribor pred cestninsko postajo Tepanje. Celjski poklicni gasilci in gasilci PGD Slovenske Konjice so goreče vozilo pogasili. Pogasili pa so tudi gorečo travo ob avtocesti, posipali absorbent, rešili prtljago iz vozila, ter odklopili akumulator.

Med Dramljami in Slovenskimi Konjicami ponekod še vedno prihaja do zastojev, ki jih je sicer danes na avtocesti precej. Najdaljši, osemkilometrski, je na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji.

Avtocestna počivališča na gorenjski avtocesti so zelo zasedena v obe smeri. Pred Karavankami nastaja zastoj. Kolona je trenutno pri bencinskem servisu in se povečuje. Gost promet z zastoji je tudi proti Bledu.

Na podravski avtocesti med priključkom Zakl in mejnim prehodom Gruškovje je zaradi prometne nesreče zaprt vozni pas proti Hrvaški.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Starod, Vinica, Obrežje in Gruškovje, kjer se čaka najdlje, 2 uri.

Komentarjev 2
  • Toma 20:33 10.avgust 2019.

    Skupa kola lijepo gore!