Gorenjski policisti obravnavali dva sila živčna

Foto: Arhiv GBL
Foto: Arhiv GBL
V petek popoldne se rado vsem mudi. Da v primeru stoječih kolon ni dobro hupati vozniku pred seboj, dokazuje gorenjski primer.
Oglej si celoten članek

"Neučakanost ju je stala še več časa," primer pokomentira Bojan Kos s kranjske policijske uprave. Škofjeločanko, razloži, je v petek popoldan med čakanjem  v  koloni  vozil  vznemiril voznik, ki je za njo hupal. Zato je v nadaljevanju  vožnje sunkovito speljala, kar je storil tudi neučakan voznik
za  njo,  ki  pa  ni  pričakoval,  da  bo  voznica praktično istočasno tudi sunkovito  zavrla. Zaradi neustrezne varnostne razdalje je vanjo trčil.

"Policisti so znake prekrška ugotovili v ravnanju obeh udeležencev in zato proti obema vodijo prekrškovni postopek," sklene Kos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 12:11 4. Maj 2016.

    Točno tako endrug. Ferluci ,mogoče je plačal za namerno zaviranje sam škodo na obeh avtih pa plača Kdo?????

  • 11:10 4. Maj 2016.

    No ti pa malo razmisli o omejitvi 70 km/h, če ne poznaš MB pa bodi tiho.<br />Piše o cesti rezervirani …

  • 19:32 3. Maj 2016.

    Siva mačka je skočila pred njo. Živčnež naj vse plača, dodatno pa še kazen za hupanje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.