Gorše hoče drugega

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
Zlorabe. Suspendirani stečajni upravitelj zanika oškodovanje upnikov.
Oglej si celoten članek

Brane Gorše, stečajni upravitelj, ki ga je minister za pravosodje Senko Pličanič nedavno suspendiral, zanika, da bi nezakonito vodil stečaj podjetja HKS Sicura. “Ne priznavam krivde,” je Gorše včeraj zagotovil ljubljanskemu sodniku, ki mu je ponudil, da se v zameno za nižjo kazen pogodi s tožilstvom in prizna nezakonite posle.

A še pred začetkom sojenja bo moralo sodišče odločiti, ali bo Goršetu sploh sodil sodnik, ki mu je bil primer dodeljen. Gorše namreč zahteva njegovo izločitev, ker naj bi sodeloval v senatu, ki je obravnaval pritožbo tožilstva, ker preiskovalni sodnik leta 2009 ni želel uvesti preiskave proti Goršetu. Senat je ugodil pritožbi tožilstva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:27 8. November 2012.

    Dejte že enkrat naštimat te svoje strani, da ne bodo skakale kot opice ! Ta komentar je namenjen drugam !

  • 11:26 8. November 2012.

    Ne ga zajebavati, kajti on sploh ne ve , da so Patrije kupljene ! Prepričan pa je tudi da jih …

  • 18:14 7. November 2012.

    Tako bi morali narediti z vsemi takimi zajedavci.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.