Slovenija
22 ogledov

Gorše hoče drugega

Senko Pličanič Benjamin Kovač
Zlorabe. Suspendirani stečajni upravitelj zanika oškodovanje upnikov.

Brane Gorše, stečajni upravitelj, ki ga je minister za pravosodje Senko Pličanič nedavno suspendiral, zanika, da bi nezakonito vodil stečaj podjetja HKS Sicura. “Ne priznavam krivde,” je Gorše včeraj zagotovil ljubljanskemu sodniku, ki mu je ponudil, da se v zameno za nižjo kazen pogodi s tožilstvom in prizna nezakonite posle.

A še pred začetkom sojenja bo moralo sodišče odločiti, ali bo Goršetu sploh sodil sodnik, ki mu je bil primer dodeljen. Gorše namreč zahteva njegovo izločitev, ker naj bi sodeloval v senatu, ki je obravnaval pritožbo tožilstva, ker preiskovalni sodnik leta 2009 ni želel uvesti preiskave proti Goršetu. Senat je ugodil pritožbi tožilstva.

Komentarjev 4
  • Žurnalček 11:27 08.november 2012.

    Dejte že enkrat naštimat te svoje strani, da ne bodo skakale kot opice ! Ta komentar je namenjen drugam !

  • Žurnalček 11:26 08.november 2012.

    Ne ga zajebavati, kajti on sploh ne ve , da so Patrije kupljene ! Prepričan pa je tudi da jih dela Stayer-Puch . Ne obtoževat človeka , ki pojma nima v teh stvareh, zato pa ve vse drugo boljše kot ...prikaži več doktorji znanosti ! Obramboslovna fakulteta je visokotehnološka zadeva , ki se ukvarja izključno z raziskovanji v medicini !

  • primorka 18:14 07.november 2012.

    Tako bi morali narediti z vsemi takimi zajedavci.