Grad Otočec v prestižnem združenju

Foto: Žurnal24 Sintija Verstovšek in Jože Berus, ponosna, da je Hotel Grad Otočec sprejet v med
Hotelski dvorci. Za članstvo v Relais & Châteaux se jih je potegovalo 86, Otočec izbran izmed 31.
Oglej si celoten članek

Hotel Grad Otočec, ki ga upravljajo Terme Krka, je od nedavnega član priznane mednarodne družine dvorcev in hotelov Relais & Châteaux, v katero je vključenih 475 vrhunskih hotelov in restavracij v 57 državah.

Že prve rezervacije
˝Za članstvo se je letos potegovalo 86 hotelov in restavracij, združenje pa je na podlagi strogih kriterijev izbralo 31 destinacij, med njimi tudi Hotel Grad Otočec.

Čeprav smo v združenju šele en teden, smo že prejeli prve rezervacije, kar potrjuje pravilno zastavljena prizadevanja za dosego najvišje ravni celotne ponudbe,˝
je povedal Jože Berus, direktor Term Krka.

Osnova je pet C-jev
˝Člane združenja obvezuje predanost osnovni ideji, ki je zaobjeta v petih C-jih za pet francoskih besed: vljudnost, šarm, značaj, spokojnost in vrhunska kuhinja.

Pomembno je, da imajo sebi lasten značaj in da niso preveliki, povprečno imajo 30 sob,˝
je o združenju, ki je nastalo po drugi svetovni vojni na jugu Francije, povedala Sintija Verstovšek, direktorica Hotela Grad Otočec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.