Grozil, da jo bo ubil

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Triinšestdesetletni moški v Trebnjem grozil nekdanji ženi, da jo bo ubil. V okolici Novega mesta pa so pridržali 27-letnika, ki je razbijal po dvorišču. Zaradi nasilja obema prepoved približevanja.
Oglej si celoten članek

V četrtek popoldan so trebanjske policiste obvestili o nasilju pri družini v Trebnjem, kjer je 63-letnik grozil nekdanji ženi, da jo bo ubil.

Policisti so osumljencu, ki so ga že pred tem obravnavali zaradi nasilnega obnašanja, izrekli ukrep prepovedi približevanja in o tem obvestili pristojne institucije ter preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. Moškega čaka ovadba zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Razbijal in zmerjal po dvorišču

Prav tako zaradi nasilja v družini pa so se okoli 22. ure zvečer novomeški policisti odzvali klicu na pomoč iz okolice Novega mesta.

"Takoj so odšli na kraj in 27-letnemu moškemu, ki je razbijal predmete na dvorišču stanovanjske hiše in vpil na družinske člane in jih žalil, odvzeli prostost in ga pridržali, " so pojasnili na Policijski upravi Novo mesto.

Nasilen že dalj časa

Z zbranimi obvestili so policisti tudi ugotovili, da je osumljeni 27-letnik že dalj časa psihično in fizično nasilen nad ostalimi člani družine. Izrekli mu bodo prepoved približevanja, tudi njega pa čaka ovadba pristojnemu tožilstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.