Slovenija
11 ogledov

Grozil, da jo bo ubil

Nasilje v družini Shutterstock
Triinšestdesetletni moški v Trebnjem grozil nekdanji ženi, da jo bo ubil. V okolici Novega mesta pa so pridržali 27-letnika, ki je razbijal po dvorišču. Zaradi nasilja obema prepoved približevanja.

V četrtek popoldan so trebanjske policiste obvestili o nasilju pri družini v Trebnjem, kjer je 63-letnik grozil nekdanji ženi, da jo bo ubil.

Policisti so osumljencu, ki so ga že pred tem obravnavali zaradi nasilnega obnašanja, izrekli ukrep prepovedi približevanja in o tem obvestili pristojne institucije ter preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. Moškega čaka ovadba zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Razbijal in zmerjal po dvorišču

Prav tako zaradi nasilja v družini pa so se okoli 22. ure zvečer novomeški policisti odzvali klicu na pomoč iz okolice Novega mesta.

"Takoj so odšli na kraj in 27-letnemu moškemu, ki je razbijal predmete na dvorišču stanovanjske hiše in vpil na družinske člane in jih žalil, odvzeli prostost in ga pridržali, " so pojasnili na Policijski upravi Novo mesto.

Nasilen že dalj časa

Z zbranimi obvestili so policisti tudi ugotovili, da je osumljeni 27-letnik že dalj časa psihično in fizično nasilen nad ostalimi člani družine. Izrekli mu bodo prepoved približevanja, tudi njega pa čaka ovadba pristojnemu tožilstvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.