Grožnje z razstrelitvijo, evakuirali blok v Velenju

Foto: Mestna občina Velenje Pogled na Velenje.
Foto: Mestna občina Velenje Pogled na Velenje.
Jutro v središču Šaleške doline je bilo burno.
Oglej si celoten članek

Velenjski policisti so bili danes okoli 8.30 obveščeni, da je občan skozi okno stanovanjskega bloka v Velenju zmetal več stvari. 

Ko so prišli na kraj dogajanja, so ugotovili, da se je občan zaprl v stanovanje, od koder je iztekala voda, ob tem pa je grozil z razstrelitvijo. Policisti so z njim vzpostavili stik in ga obvladali.

Po prvih podatkih je šlo za lažne grožnje, saj občan, ki so ga policisti uspeli pomiriti, pri sebi ni imel eksplozivnih snovi. Občan je hospitaliziran, policisti pa nadaljujejo ogled kraja dejanja in ostala preiskovalna dejanja, so danes še sporočili s Policijske uprave Celje.

Zaradi zagotovitve varnosti so policisti v sodelovanju z gasilci evakuirali stanovalce celotnega vhoda stanovanjskega bloka, gasilci pa so zaprli iztekajočo vodo in tako preprečili nadaljnjo škodo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.