Slovenija > Črna kronika
4103 ogledov

Napadel očeta, zdaj ne sme več domov

Policija, aretacija, policisti Saša Despot
21-letnik je poškodoval očeta, razbijal po hiši in ustrahoval družinske člane. To je sledilo.

Trebanjski policisti so v noči na 27. februar posredovali zaradi nasilja v družini. "21-letni moški, ki so ga v preteklosti že obravnavali zaradi kršitev in kaznivih dejanj z elementi nasilja, je napadel očeta in ga poškodoval, z leseno palico razbijal pohištvo v hiši in ga poškodoval, ustrahoval ostale družinske člane, potem pa odšel od doma," so sporočili z novomeške policijske uprave.  

Policisti so ga kmalu prijeli, zaradi suma, da bo ogrozil življenje, osebno varnost in svobodo družinskih članov, so mu izrekli prepoved približevanja.

Poleg tega ga bodo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini ovadili pristojnemu tožilstvu.

Do nasilja pa je prišlo tudi na parkirišču trgovskega centra v Novem mestu. "Nekaj pred 20. uro smo bili obveščeni o pretepu na parkirnem prostoru trgovskega centra v Novem mestu. Policisti so ugotovili, da sta bila v pretepu lažje poškodovana dva moška iz Brezja, ki so ju reševalci oskrbeli na kraju. Po prvih zbranih obvestilih naj bi trije osumljenci z območja Šentjerneja na parkirnem prostoru pretepli oškodovanca in ju poškropili s solzivcem. Vsi udeleženci pretepa se med sabo poznajo in so v sporu," so zapisali policisti.

Policisti nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe in ugotavljanjem identitete storilcev. Po zaključeni preiskavi bodo o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo, so še dodali.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5