Zaposleno zaklenila in odnesla denar

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
Roparja sta odnesla okoli 6 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Dva moška sta okoli 21.52 soboto zvečer vstopila v menjalnico, ki je v sklopu stavbe gostinskega lokala podjetja v Dolgi vasi. Prvi neznani storilec je stopil pred okence menjalnice, ki je bila v tem času zaprta, saj zaposlena istočasno opravlja delo v menjalnici in streže goste v gostinskem lokalu. 

Ko je zaposlena opazila, da pri okencu menjalnice stoji moški, je odšla do menjalnice in odklenila vrata prostora menjalnice. V tem je za njo prišel drugi neznani storilec, iz žepa potegnil pištolo in zahteval denar. Zaposlena je odprla predal z denarjem, ki ga je neznani storilec pobral. 

Storicla sta uslužbenko zaklenila v prostore menjalnice in zbežala v smeri makadamskega parkirnega prostora, kjer so bila parkirana tovorna vozila. Odnesla sta okrog 6.000 evrov v različnih valutah. 

Prvi neznani storilec je bil mlajši moški močnejše postave, visok okrog 175 cenitmetrov, krajše postriženih temnejših las, na glavi je imel kapo s šiltom modre barve. Oblečen je bil v zimsko jakno svetlo zelene barve s kapuco, pulover temno zelene barve, jeans hlače modre barve in obut v športne copate črne barve z belim robom. V roki je imel črno pištolo. 

Drugi neznani storilec je bil starejši moški, visok okrog 180 cm, suhe postave, črnih las in štrlečo brado, na glavi je imel kapo s šiltom. Oblečen je bil v daljšo temnejšo jakno, hlače svetlejše barve in obut v črne čevlje.

Policija poziva vse, ki bi karkoli vedeli o ropu, da to sporočijo na najbližjo Policijsko postajo ali telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.