Slovenija > Črna kronika
154 ogledov

Zaposleno zaklenila in odnesla denar

pištola ropar Fotografija je simbolična.
Roparja sta odnesla okoli 6 tisoč evrov.

Dva moška sta okoli 21.52 soboto zvečer vstopila v menjalnico, ki je v sklopu stavbe gostinskega lokala podjetja v Dolgi vasi. Prvi neznani storilec je stopil pred okence menjalnice, ki je bila v tem času zaprta, saj zaposlena istočasno opravlja delo v menjalnici in streže goste v gostinskem lokalu. 

Ko je zaposlena opazila, da pri okencu menjalnice stoji moški, je odšla do menjalnice in odklenila vrata prostora menjalnice. V tem je za njo prišel drugi neznani storilec, iz žepa potegnil pištolo in zahteval denar. Zaposlena je odprla predal z denarjem, ki ga je neznani storilec pobral. 

Storicla sta uslužbenko zaklenila v prostore menjalnice in zbežala v smeri makadamskega parkirnega prostora, kjer so bila parkirana tovorna vozila. Odnesla sta okrog 6.000 evrov v različnih valutah. 

Prvi neznani storilec je bil mlajši moški močnejše postave, visok okrog 175 cenitmetrov, krajše postriženih temnejših las, na glavi je imel kapo s šiltom modre barve. Oblečen je bil v zimsko jakno svetlo zelene barve s kapuco, pulover temno zelene barve, jeans hlače modre barve in obut v športne copate črne barve z belim robom. V roki je imel črno pištolo. 

Drugi neznani storilec je bil starejši moški, visok okrog 180 cm, suhe postave, črnih las in štrlečo brado, na glavi je imel kapo s šiltom. Oblečen je bil v daljšo temnejšo jakno, hlače svetlejše barve in obut v črne čevlje.

Policija poziva vse, ki bi karkoli vedeli o ropu, da to sporočijo na najbližjo Policijsko postajo ali telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice