Slovenija > Črna kronika
481 ogledov

Zagrozil prodajalki in pobegnil z denarjem

Policija in nova vozila znak 113 Andrej Leban
Storilec je prodajalki zagrozil z orožjem.

Novogoriški policisti so bili nekaj pred 19. uro obveščeni o ropu ene od trgovin na Cankarjevi ulici. Neznani storilec je vstopil v prodajalno in od uslužbenke zahteval gotovino, svojo zahtevo pa podkrepil z orožjem. V tem času je v trgovino vstopila druga stranka, zato je neznanec ukradel manjšo količino gotovine in pobegnil neznano kam. V ropu nihče ni bil telesno poškodovan. 

Policisti dejanje še vedno intenzivno preiskujejo in izvajajo vse aktivnosti, da bi izsledili storilca. Neznani storilec je po prvih ugotovitvah star med 30 in 40 let. Visok je približno 180 centimetrov, močnejše postave, oblečen pa je bil v temnejša zgornja oblačila. 

bencinska črpalka Slovenija Prvi vlomilec pred sodnika, tri pajdaše še iščejo

Policija zaproša vse morebitne očividce oz. vse, ki bi imeli kakršnekoli koristne informacije, da to sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200 oz. pokličejo policiste PP Nova Gorica (Sedejeva 11, 5000 Nova Gorica, telefon: (05)303 44 00, pp_nova_gorica.pung@policija.si) ali najbližjo policijsko postajo.

Obrežje Filmski lov Svet Izognil se je kontroli na slovenski meji in šel na roparski pohod

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 13:45 05.december 2017.

    Bom še enkrat zapisal ; Policija mora na ulice , tako bodo vsaj ustvarili videz,da nekoga varujejo in hkrati odvrnili morebitne tatiče od svojih namer . Namerno sem zapisal tatiči ,saj lopovi sedijo v pisarnah !