Svet
5852 ogledov

Slovenka želi ostati v priporu na Hrvaškem

kraja trgovina
Bizaren razlog, zakaj ni želela na svobodo.

Konec avgusta letos so hrvaški policisti priprli Ljubljančanko, ki je osumljena, da je v tamkajšnjih trgovinah kradla ženske parfume. Takrat je reška policija sporočila, da je priprta osumljena odtujitve za več kot 1.300 evrov blaga. Poleg tega je bila osumljena tudi izdelave in nabave orožja in sredstev, namenjenih za izvajanje kaznivega dejanja. 

Hrvaška policija Svet Na Reki priprli 42-letno Slovenko

Kot poroča Novi list, se rok, do katerega je Slovenka lahko v priporu, izteče 19. novembra. Na naslednjo obravnavo na sodišču naj bi tako prišla s svobode. A kaj, ko si sama tega ne želi. "Mar ne morem ostati še mesec dni v priporu, do naslednje razprave? Tukaj se dobro počutim, shujšala sem že pet kilogramov," je sodnico prosila Ljubljančanka. 

Na žalost jo je sodnica morala razočarati, saj je dolžina pripora za kaznivo dejanje, zaradi katerega ji sodijo, največ tri mesece. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • ljubodoma 09:31 15.november 2017.

    če bi pa v Sloveniji kradla, bi pa dobila nagrado in še 20 kil bi se zredila, kot ona prasica, ki je ubila Lidijo Škratek in se redi kot fr anc lesk ošek lu ka prase za 5 ljudi je ...prikaži veči je požrl svinja iz Št. Andruža pr Veleju ni čudn, d so kmetijo spravl na bobn - proklet rdeć gnoj hudićef !