Slovenija > Črna kronika
989 ogledov

Ukradel znak za omejitev

prometni znak omejitev 30
Znak, ki je stal na regionalni cesti, je izginil.

Policiste Policijske postaje Bovec so obvestili, da je z regionalne ceste Žaga - Učja izginil prometni znak. Znak, ki omejuje hitrost na 30 kilometrov na uro, je izginil. 

Neznani storilec je s tem povzročil za približno 50 evrov materialne škode. Bovški policisti bodo v zvezi z omenjenim protipravnim ravnanjem ustrezno ukrepali, so sporočili s PU Nova Gorica. 

Avocesta Znižanje hitrosti Avto Mimo Kranja, Maribora in Celja pozimi omejitev hitrosti

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 4
  • Avatar gujdek
    gujdek 20:53 08.november 2017.

    Ha, ha, ha...., jako mudo. Pa sploh veste, koliko takih znakov pokradejo za namen, da vsemu svetu oznanijo, koliko let njihov član družine šteje? To so seveda okrogle obletnice, ali pa hitrosti, kakor hočete. In naši vrli cajkani se spomnijo ...prikaži večo preganjati to v letu 2017, medtem ko se to počne že od informbiroja dalje...

  • ljubodoma 18:21 07.november 2017.

    yu-ga je imela omejitev na 60 in ni bilo Nč manj mrtvih, kot pa sedaj; zaprite vse kraje, da bodo brez prometa, če pa slučajno kdo pelje pa šus u bućo, na avtocesti pa 90 omejitev, kot izven naselij pa ...prikaži veča brez cestnine, vinjet in vsega komunistićnega sranja !

  • ljubodoma 18:17 07.november 2017.

    sploh ne nucate znaka za 30, samo kraj in že imate omejitev na 50, kar se v kraju najbolj obnese in ta ka pun naj se obesi za jajca, če jih sploh ima; vsak kraj ima svojo omejitev, kot bi ...prikaži veči živeli na Luni - prokleti butasti komunisti & banda rdeća koritasta !