Slovenija > Črna kronika
4237 ogledov

Ponoči 'kradli kot srake'

Ameriška policija EPA
Policija opozarja vse, ki se odpravljate na pokopališča, da varujete svoje stvari, saj lahko tatovi prežijo na vsakem koraku.

*- Fotografija je simbolna.

Policisti so sicer so v zadnjih 24 urah obravnavali 62 prometnih nesreč, od tega pet nesreč z lahkimi poškodbami in štiri s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 70 kršitev javnega reda in miru ter 77 kaznivih dejanj.

Policija ob 1.500 evrov Slovenija Drzna tatvina na avtocesti

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 47-krat posredovali na javnih krajih in 23-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so pet kršiteljev. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali eno voznico, zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli osem vozil.

Torbičar Drzno! Slovenija Drzna tatvina; sredi belega dne, sredi Ljubljane

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 33 vlomov, 22 tatvin, 13 poškodovanj tuje stvari, tri povzročitve telesnih poškodb, po dve kaznivi dejanji v zvezi s prepovedanimi drogami in nasilji v družini ter po eno ponarejanje denarja in grožnjo. Da bi zaščitili žrtve nasilja v družini smo eni osebi na območju Policijske uprava Nova Gorica izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Oklepanje vrat Policija svari Slovenija Policija svari pred drznimi tatvinami: Eden zamoti, drugi krade
Komentarjev 2
  • Janez_53 12:09 01.november 2017.

    Kaj ko bi za trenutek prenehal s svojimi kretenizmi? Vsaj za praznike?

  • ljubodoma 09:08 01.november 2017.

    komunisti kradejo kristjane in to 24ur/dan neprestano, kajti rdeći prasci v koritu Nć ne delajo, razen tatvin, dokler ni hin rdeća svinja !