Slovenija > Črna kronika
8420 ogledov

Objemala ga je, okradla, nato je sledilo še večje presenečenje

Disco
Drama v izolski diskoteki.

Izolski policisti so bili okoli 4. ure zjutraj obveščeni, da so varnostniki izolskega  lokala zadržali  neznano  žensko, ki je med plesom državljanu Italije ukradla zlato verižico z obeskom.

"Na kraju so ugotovili, da je do državljana Italije na plesišču pristopila nepoznana punca in pričela z njim plesati," razlaga Anita Leskovec iz PU Koper. "Med plesom ga je objemala, zatem pa odšla. Ta je takoj posumil, da mu je izmaknila zlato verižico (vredno približno 1000 evrov). Stekel je do vrat in to povedal varnostnikom, takrat pa se je pojavila soplesalka, ki jo je prepoznal."

Na kraj so  prišli policisti, ki v postopku najprej niso uspeli ugotoviti dejanske  identitete osebe, saj ni posedovala nikakršnega  dokumenta, govorila pa je italijanski jezik. "Nenadoma se je hotela pogovoriti s policistom, ki je govoril italijanski jezik. Ko sta stopila v stran in pričela pogovor, je mimo njiju stopila manjša družba. Osumljenka je pričela kričati, da je verižico ukradla druga ženska, pri tem pa jo je sama vrgla pod njene noge, kar je policist videl."

Sploh ni bila ženska

Policist je verižico pobral, žensko pa so privedli v prostore policijske postaje, da bi ugotvovili identiteto. "Na policijski postaji je bila delno ugotovljena identiteta osumljenca (pri sebi je imel le fotokopijo potnega lista). V postopku so policisti ugotovili, da gre za moškega z  izrazitim izgledom ženske, in sicer 20-letnega državljana Kolumbije."

Isti dan je policija dobila še prijavo državljana Hrvaške, da mu je Kolumbijec v isti diskoteki ukradel ročno uro Rolex, vredno 3000 evrov, prav tako med plesom. Oškodovanec je osebo prepoznal po fotografijah.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • maresem 13:28 05.oktober 2017.

    Imel je srečo, da ga ni še nategnil....